Je project is goedgekeurd en de projectovereenkomst ondertekend. Nu kan je écht aan de slag met je project!

 

De contactpersoon van je project krijgt een rechtstreekse uitnodiging voor de kick-off. Tijdens die (live en/of online) bijeenkomst informeren we je over de regelgeving en de verplichte projectadministratie in de Beneficiary Module. En via een reeks workshops ondersteunen we je inhoudelijk en qua projectmanagement. De kick-off vormt hiermee de aftrap van jouw project.

Voor de kick-offs word je persoonlijk uitgenodigd, voor de overige events vind je informatie in de kalender. Wil je regelmatig op de hoogte gebracht worden van Epos-activiteiten, abonneer je dan op de nieuwsbrief.

Als aanvulling op de kick-off vind je in de bibliotheek (klik op projectuitvoering) alle informatie over de verplichtingen voor de uitvoering van je project. Kies het juiste call-jaar en de juiste actie (kijk in je projectovereenkomst!) en je vindt het Grant Agreement, de Annexen en andere info, net als de presentaties en de eventuele opnames van de kick-off.

Verdiep je zo snel mogelijk in de Beneficiary Module: deze tool moet je van in het begin gebruiken om je projectactiviteiten te registreren en om te rapporteren.

Informatie over hoe je een internationaal project beheert, vind je in het handboek “Mythbusting: European project management in transnational partnership projects

Nog vragen? Raadpleeg bijvoorbeeld de projectrichtlijnen omtrent de COVID-19 crisis of die omtrent de Oekraïne-crisis of neem rechtstreeks contact op met je dossierbeheerder (vermeld in je projectovereenkomst): deze helpt je graag bij elke stap van de uitvoering van je project!