Wat is de Mobility Tool + (MT+)?

 

In Mobility Tool+ (MT+):

  • houd je tijdens het project de belangrijkste gegevens bij;
  • bewaak je de voortgang van het project;
  • monitor je het budget.

 

De gegevens in de tool gebruik je voor de tussen- en eindrapportage. Daarnaast zijn ze van belang voor de financiële beoordeling. Het gebruik van MT+ is voor alle projecten in Erasmus+ (contracten 2014-2020) verplicht. Je kunt ermee aan de slag zodra de projectovereenkomst ondertekend is.

Wie heeft toegang?

In de eerste plaats heeft de contactpersoon, vermeld in de projectaanvraag, met zijn/haar “EU Login” toegang. Deze “EU Login” bestaat uit de gebruikersnaam (= het e-mailadres van de contactpersoon, identiek aan dat in de projectaanvraag) en een (zelf gekozen) paswoord. Normaal is deze “EU Login” al aangemaakt bij de projectaanvraag.

De contactpersoon kan ook andere personen toegangsrechten geven. Het is handig wanneer er per organisatie minstens twee mensen zijn die de projectadministratie kunnen bijhouden in MT+. Op afstand kunnen het Nationaal Agentschap en de Europese Commissie meekijken.

Hulp nodig?

Lukt er iets niet of heb je een specifieke vraag? Neem dan een kijkje op ons Youtube kanaal, daar vind je alvast enkele handige tutorials of neem contact op met je dossierbeheerder.

Onder deze link vind je nog een handleiding.

Succes ermee!

Naar Mobility Tool+