Je project is goedgekeurd en de projectovereenkomst ondertekend. Nu kan je écht aan de slag met je project!

 

De contactpersoon van je project krijgt een rechtstreekse uitnodiging voor de kick-off. Tijdens die (live en/of online) bijeenkomst informeren we je over de regelgeving en de verplichte projectadministratie in Mobility Tool+. En via een reeks workshops ondersteunen we je inhoudelijk en qua projectmanagement. De kick-off vormt hiermee de aftrap van jouw project.

Voor de kick-offs word je persoonlijk uitgenodigd, voor de overige events vind je informatie in de kalender. Wil je regelmatig op de hoogte gebracht worden van Epos-activiteiten, abonneer je dan op de nieuwsbrief.

Als aanvulling op de kick-off vind je in de bibliotheek (klik op projectuitvoering)  alle informatie over de verplichtingen voor de uitvoering van je project. Kies de juiste actie en het juiste Call-jaar (kijk in je projectovereenkomst!) en je vindt het Grant Agreement, de Annexen en andere info, net als de presentaties en de eventuele opnames van de kick-off.

Verdiep je zo snel mogelijk in Mobility Tool+: deze tool moet je van in het begin gebruiken om je projectactiviteiten te registreren en om te rapporteren.

Nog vragen? Raadpleeg bijvoorbeeld de projectrichtlijnen omtrent de COVID-19 crisis  of die omtrent de Oekraïne-crisis of neem rechtstreeks contact op met je dossierbeheerder (vermeld in je projectovereenkomst): deze helpt je graag bij elke stap van de uitvoering van je project!