2e call Erasmus+ Sport

Epos lanceert een 2e oproep in 2023 voor individuele leermobiliteit van sportcoaches, begeleiders, managers, etc… De deadline om een projectaanvraag in te dienen is 4 oktober 12.00u. Om geïnteresseerde sportorganisaties zo goed mogelijk voor te bereiden organiseert Epos, EU Sport Link en Sport Vlaanderen een specifieke infosessie. Speciale aandacht zal gaan naar de criteria en de procedure van de projectaanvraag.

Deze onlinesessie vond plaats op 17 augustus en is voorbij. Hier kan je de opname en de presentatie van de sessie downloaden. Je vindt deze ook in de bibliotheek onder ‘Webinars 2023’ en verder ‘Erasmus+ individuele leermobiliteit’, ‘Over het indienen van een aanvraag’.

 

Alle informatie omtrent individuele mobiliteiten rond Sport, kan je terugvinden onder het luik KA1 Sport. 

Zo kunnen de eerste Vlaamse sportorganisaties deze zomer al naar het buitenland gaan via het nieuwe Erasmus+ sport programma “leermobiliteit voor coaches en medewerkers van sportorganisaties”.

De stad Mechelen mag zich alvast het eerste lokale bestuur noemen die via dit programma een tijd naar het buitenland zal gaan om te leren over een specifiek thema. Mechelen zal naar Kopenhagen gaan om te leren over open water zwemmen,…Wij wensen hen alvast veel leerplezier !

Beluister de podcast rond de 2e call individuele leermobiliteit Erasmus+ Sport

Wat houdt de 2e call juist in en waarom kan deze leermobiliteit interessant zijn voor jou? Jeroen Vandeputte, Bart Verschueren en Simon de Coster leggen het je in deze podcast uit. Veel luisterplezier

Beluister de podcast