Het is druk in Euroguidance-land

Euroguidance Webinar ‘Online Guidance’

Op 30 maart 2023 (13:00-14:15 uur) organiseert het Euroguidance netwerk een webinar over online begeleiding.

Nieuwe omstandigheden zoals COVID-19 hebben studiekeuze- en (leer)loopbaanbegeleiders gedwongen om digitale technologieën op grotere schaal te gebruiken dan vóór de pandemie. Tijdens het Euroguidance webinar laten sprekers uit heel Europa je kennismaken met good practices, interessante tools en projecten.

Voor het programma en de inschrijvingsmodule, ga naar Euroguidance Webinar ‘Online Guidance’.

Al meer dan 270 keuzeprofessionals schreven zich in. Jij ook?

Euroguidance helpt meer dan 1.000 SID-in bezoekers

Tijdens de SID-in beurzen in januari en februari bood Euroguidance Vlaanderen weer ‘live’ informatie en advies over studeren en stages in het buitenland.

De SID-in beurzen 2023 ontvingen gedurende 15 dagen meer dan 60.000 bezoekers. Op onze stand ‘Studeren in het buitenland’ stonden we meer dan 1.000 bezoekers te woord.

Leerlingen en hun begeleiders hadden veel interesse in Erasmus uitwisselingen voor, tijdens en na het hoger onderwijs, studie-en uitwisselingsmogelijkheden in bepaalde landen en specifieke studierichtingen in het buitenland.

We kregen ook bezoek van een aantal buitenlandse leerlingen en studenten die tijdelijk les volgen aan een Vlaamse onderwijsinstelling in het kader van een uitwisselingsprogramma.

Het was een boeiende en geslaagde editie!