Home Agenda Online infosessie Erasmus+ kleinschalige partnerschappen (KA210)

Agenda

12 mei 2022
Online infosessie Erasmus+ kleinschalige partnerschappen (KA210)

Online

Online infosessie Erasmus+ kleinschalige partnerschappen (KA210)

Kleinschalige partnerschappen zijn bedoeld om de deelname aan het programma Erasmus+ toegankelijker te maken voor nieuwe deelnemers aan het programma en organisaties met een kleinere organisatiecapaciteit.

Door middel van deze partnerschappen kunnen Vlaamse organisaties samenwerken met instellingen en organisaties in Europa. Door samen te werken binnen een kleinschalig partnerschap kun je met andere Europese (onderwijs)organisaties je huidige activiteiten en organisatiecapaciteit versterken en verder ontwikkelen, tot innovatieve oplossingen komen en/of goede (praktijk)voorbeelden uitwisselen.

 

In 2021 heeft Epos 20 kleinschalige partnerschappen in schoolonderwijs, beroepsonderwijs en -opleiding en volwasseneneducatie gefinancierd.

De eerstvolgende deadline om een kleinschalig partnerschap aan te vragen voor jouw organisatie is 4 oktober 2022.

Wil je meer weten over deze actie en hoe je een aanvraag kan doen, volg dan zeker de online informatiesessie op donderdag 12 mei 2022 van 9u30 tot 11u30.

Registreren kan je via onderstaand formulier tot en met 11 mei 12 uur ’s middags. Je ontvangt nadien de link voor het webinar. Past deze datum niet? De opname van het webinar vind je later in de bibliotheek op de Epos website.

 

Naar het inschrijvingsformulier
Schrijf je in