De Erasmus+ oproep en programmagids 2024 zijn er !

De oproep (NL) en de programmagids 2024 (NL) voor Erasmus+ werden gepubliceerd door de Europese Commissie. Lees hier het officiële persbericht van de EC dat op 28 november verscheen.

In de oproep vind je alle deadlines voor projectaanvragen duidelijk op een rijtje. Wat de aanvragen die bij Epos moeten ingediend worden betreft, zijn er in het voorjaar van 2024 2 belangrijke data die je moet onthouden:

 

  • 20 februari 2024 – 12.00u (deadline KA1 – individuele leermobiliteit)
  • 5 maart 2024 – 12.00u (deadline KA2 – kleinschalige partnerschappen en samenwerkingspartnerschappen)

In de Erasmus+-programmagids (Engels – Nederlands) staan alle mogelijkheden die Erasmus+ 2024 je biedt op het vlak van internationalisering in je organisatie, over alle domeinen heen. De programmagids is essentieel voor iedereen die inzicht wil krijgen in het opzet en inhoud van het Erasmus+ programma. Grondig lezen dus!

De informatie op de webpagina’s onder projectaanvraag worden ook eerstdaags geüpdatet met de nieuwe informatie betreffende de Erasmus+ oproep 2024.

Epos schrijf- en informatiesessies

Epos helpt je graag op weg en organiseert daarom in november, december en januari informatie- en schrijfsessies die je wegwijs maken in de grote waaier van acties in Erasmus+.

Dit jaar werken we met een toer doorheen Vlaanderen. Wil je ons ontmoeten en jouw vragen rond Erasmus+ stellen? Schrijf  je dan zo snel mogelijk in. Na inschrijving ontvang je van ons de bevestiging voor de sessie.

Ontdek de Epos schrijf – en online informatiesessies en schrijf je in