Erasmus+ 35 jaar en 15 jaar Epos: Happy Birthday

Heb je het al gehoord?

Dit jaar wordt Erasmus+ 35 jaar en ook Epos blaast binnenkort 15 kaarsjes uit!

Sinds 1987 konden al meer dan 10 miljoen mensen dankzij Erasmus+ studeren, stage lopen en hun grenzen verleggen in een ander Europees land. En Epos doet er al 15 jaar alles aan om zoveel mogelijk internationale initiatieven te ondersteunen.

 

Door kwalitatief onderwijs en (in)formeel leren kunnen deelnemers van alle leeftijden competenties verwerven die ze nodig hebben voor meer democratische participatie en een succesvolle intrede op de arbeidsmarkt. Dat is zoveel waard! En daar blijft het niet bij. Erasmus+ zet de volgende jaren volop in op een inclusiever, duurzamer en digitaler Europa.

Epos en Erasmus+ blijven samen internationaliseren met als doel: levens verrijken en horizons verbreden. 

We zijn fier op alles wat we al verwezenlijkt hebben in die 35 + 15 jaar. Deze speciale verjaardagen willen we vieren, samen met jou !

Daarom volgende oproep:

Heb jij ook een Erasmus+ ervaring gehad? En wil je meewerken om Erasmus+ dit jaar extra in de kijker te zetten?

Stuur ons dan een filmpje van +/- 1min. met jullie verjaardagswensen, waarin jullie je ervaringen delen en vertellen wat Erasmus+ voor jullie betekent.

Zie formulier onderaan deze pagina.

De bedoeling is om het hele jaar door verjaardagswensen, getuigenissen en verhalen van Erasmussers te verspreiden, met de feesteditie van Grensverleggers (8/12/2022) als climax. Reageer dus zo snel mogelijk

 

 

Inzendformulier Erasmus+ 35 jaar en 15 jaar Epos: Happy Birthday