Happy birthday Erasmus+ en Epos

Erasmus+ wordt 35 en Epos blaast binnenkort 15 kaarsjes uit en daar zijn we heel trots op.

Sinds 1987 gingen meer dan 10 miljoen mensen studeren, op stage en hun grenzen verleggen in een ander Europees land. Sinds 15 jaar doet Epos er alles aan om zoveel mogelijk internationale initiatieven te ondersteunen en daar zijn we fier op!

Hoogwaardig, inclusief onderwijs en informeel leren, rusten deelnemers van alle leeftijden uit met de kwalificaties en vaardigheden die nodig zijn voor meer democratische participatie en een succesvolle transitie naar de arbeidsmarkt. En daar blijft het niet bij! Erasmus+ zet de volgende jaren ook volop in op een inclusiever, duurzamer en digitaler Europa.

We blijven samen internationaliseren: ‘levens verrijken, horizons verbreden’. 

2 oproepen

Wij willen deze speciale verjaardagen niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom doen wij 2 oproepen:

  1. Heeft jouw organisatie een Erasmus+ project of net een met glans beëindigd? Stuur ons dan een filmpje van maximum 1 minuut met jouw verjaardagswensen waarin je je ervaring deelt en vertelt wat Erasmus+ voor jullie betekent.
  2. Erasmus+ was voor velen een ‘once in a lifetime experience’.  Was jij een pionier in het Erasmus programma als deelnemer van het 1e uur, medewerker in een internationaliseringsproject, coördinator, student, begeleider, leerling enz. en ben je bereid om ons daar iets meer over te vertellen? Laat het ons snel weten. We contacteren je om samen terug te blikken en vooruit te kijken en vooral heel veel te inspireren.

Je kan ons je filmpje en/of je ervaringen bezorgen via dit formulier.

De bedoeling is om het hele jaar door verjaardagswensen, getuigenissen en verhalen van Erasmussers te verspreiden met de feesteditie van Grensverleggers (8 december 2022) als climax.

En…. al wie ons een filmpje met verjaardagswensen bezorgt maakt kans op een leuke prijs want ten laatste tegen 20 september 2022 verloten we een overheerlijke verjaardagstaart!

We komen ze persoonlijk, op een duurzame manier brengen naar jouw organisatie tijdens de Erasmusdays!  Zo kunnen jullie samen  genieten van een smakelijke traktatie voor deze speciale verjaardagen. We zorgen er ook voor dat jouw organisatie extra in de kijker komt te staan op dat moment.

Nog inspiratie nodig? Lees dan verder. 

 

En ook nog dit…

Vergeet ook niet dat 2022 het Europees Jaar van de Jeugd is en dat NextGenerationEU zich samen met Erasmus+ inzet voor een inclusieve, duurzame en digitale toekomst voor de jongeren.