Evenementen Erasmus+ Sport in januari 2024

In januari 2024 staan er heel wat evenementen gepland met een Europese dimensie, waar je inspiratie kan opdoen en buitenlandse sportorganisaties en lokale besturen kan leren kennen.

Hieronder vind je het overzicht. Schrijf je in.

Schrijfsessie leermobiliteit voor sport: 29 januari 2024 (10:00 – 12:00 uur)

Tijdens deze sessie loodsen we je door de verschillende stappen van de online projectaanvraag en we staan stil bij de inhoudelijke invulling van verschillende antwoordboxen. Via P2P coaching versterken we elkaar. Deelnemers aan deze sessie zijn heel waarschijnlijk van plan om een aanvraag voor leermobiliteit te doen. Inschrijven kan via bart.verschueren@epos-vlaanderen.be

Locatie: Herman Teirlinck gebouw, Havenlaan 88, Brussel

 

Speeddate Vlaanderen – Nederland: 29 januari 2024 (14:00 – 18:00 uur)

Na een succesvolle pilot begin 2023 zal dit opnieuw worden georganiseerd, met nu nog meer mogelijkheden tot verkenning welke samenwerkingspartner in Vlaanderen of Nederland bij je ideeën voor een project of uitwisseling past. De nog vrij nieuwe kennisstages (mobiliteitsactie voor de sport) krijgen daarbij extra aandacht en ook is er meer ruimte voor netwerken na afloop. Er zijn geen kosten aan verbonden. Inschrijven kan via dit formulier.

Locatie: Herman Teirlinck gebouw, Havenlaan 88, Brussel

 

Erasmus+ Sport Info Day: 30 januari 2024

De Europese Commissie en het Uitvoerend Agentschap Onderwijs en Cultuur (EACEA) organiseren op 30 januari 2024 de Erasmus+ Sport Info Day om potentiële aanvragers te informeren over de politieke context, het toekomstige programma en de financieringsmogelijkheden in 2024. Meer dan 500 internationale deelnemers volgen jaarlijks dit evenement. Het evenement vindt plaats in Brussel en je hebt tot uiterlijk 23 januari 2023 de tijd om je in te schrijven, maar hou er rekening mee dat vanwege de beperkte capaciteit van de locatie de inschrijving eerder kan sluiten als de volledige capaciteit is bereikt. Als je niet naar Brussel kan komen, wordt het evenement ook uitgezonden (je hoeft je niet te registreren).

Klik hier om in te schrijven.