#ErasmusDays 2023

Het is zo ver! De #ErasmusDays 2023 zijn uit de startblokken geschoten. Deze zevende editie vindt plaats van 9 tot 14 oktober 2023 en zet eens te meer de culturele diversiteit en de vele leermogelijkheden van Europa in de kijker.

Organiseer een event, deel je ervaringen en vier het succes van Erasmus+ onder het moto ‘6 dagen om Europa te doen schitteren‘!

De #ErasmusDays staan dit jaar ook in het teken van het ‘Europees jaar van de vaardigheden‘. Ze zijn een ideale gelegenheid om nieuwe culturen te ontdekken, je taal- en interculturele vaardigheden te versterken, en de Europese waarden tolerantie, respect en diversiteit te omarmen.

De lijst van mogelijke activiteiten is eindeloos: een tentoonstelling quiz theatervoorstelling workshops en debatten, etc… Zet zo je eigen Erasmus+ project in de kijker.

Heb je zelf ook plannen voor een activiteit of event, klein of groot, live of digitaal?

Volg dan het stappenplan hieronder:

  1. Registreer je activiteit op de officiële Erasmusdays.eu website! Zo zet je Vlaanderen op de Europese kaart en til je de zichtbaarheid van je project op een hoger niveau. Maak zo ook kans op een bezoek van een van onze Epossers tijdens je event en ontvang een leuke verrassing.
  2. Bestel dan je gratis en duurzaam promotiemateriaal bij Epos. 
  3. Bezorg ons jouw foto’s via info@epos-vlaanderen.be en tag #eposvzw voluit wanneer je je activiteit in de kijker zet op sociale media. Zo zorgen we samen voor een ‘digitale internationale Erasmus+ – golf’ gedurende de #ErasmusDays.
  4. Doe mee aan de social media-challenge ‘Tell me… without telling me‘ en maak anderen nieuwsgierig naar je Erasmus-ervaring.

 

Vraag je promotiemateriaal aan bij Epos!

De deadline om promotiemateriaal te bestellen is helaas verstreken. 

Ook dit jaar kan je bij Epos een pakket met promotiemateriaal bestellen om Erasmus+ extra in de kijker te zetten.

Met duurzaamheid als één van onze prioriteiten, staat Epos erop dat al de promotie-items gemaakt zijn uit duurzame materialen.

Dit jaar bevat het promopakket volgende items:

  • Stickers gedrukt op vegan stickerpapier
  • #Erasmusdays posters gedrukt op compostpapier
  • Epos balpennen, biologisch afbreekbaar en vervaardigd uit karton en maïs
  • Zonnebril uit tarwestro
  • Sleutelhanger met winkelwagenmuntje uit hout
  • Epos blocnotes gemaakt uit 100% gerecyclede papiersoorten

Bestel nu al je promotiemateriaal via het online formulier hieronder. Dat kan tot 29 september 2023.

Vraag je promotiemateriaal aan


Doe je aanvraag