eTwinning nieuws

eTwinning is winning! Wedstrijden op social media

In 2023 zetten we eTwinning is winning in de kijker met een maandelijkse wedstrijd om onze social media-kanalen waarbij je een eTwinning-pakket kan winnen.

In Januari en februari mochten we een poëtische eTwinner en een onmisbare vrijwilliger een eTwinning-pakket cadeau geven.

 

Maart is de jeugdboekenmaand!

Maart is de jeugdboekenmaand, en dat zijn we natuurlijk niet vergeten, net zoals we ons lievelingsjeugdboek nooit zullen vergeten.
Wil jij in maart ook graag kans maken op een eTwinning-pakket? Laat ons weten aan welk jeugdboek je goeie herinneringen hebt. Van welk boek word je gelukkig, alleen al van eraan terug te denken?

Ga naar onze Facebook- of Instragram-pagina, tag eTwinning Vlaanderen in je berichtje onder onze post over de jeugdboekenmaand en win!

Op 1 april loot een eTwinnertje de winnaar van de maand maart uit en wenst jullie alvast veel leesgeluk!

Seminarie met Frankrijk: eTwinning-projecten starten met focus op inclusie voor TSO en BSO-leerkrachten

Dit seminarie is speciaal voor leerkrachten VET (TSO en BSO) die lesgeven in het secundair onderwijs en geïnteresseerd zijn in het opstarten van een eTwinning-project in het kader van Erasmus+. We leggen de focus op inclusie. Zowel ervaren als beginnenden eTwinners en Erasmussers zijn welkom.

We wisselen ideeën en good practices uit over hoe je eTwinning kan implementeren in Erasmus+ projecten. We bekijken uiteraard ook de Erasmus+-prioriteiten met de nadruk op inclusie en hoe je deze kan integreren in eTwinning-projecten. Na afloop heb je een groot Europees netwerk én een project waar je direct met je klas mee aan de slag kan. 

Voor meer info en het inschrijvingsformulier