Europass update juni 2023

Het zijn weer drukke tijden bij Europass:

de winnaar van de Europass wedstrijd 2023 werd uitgeroepen, waarbij deelnemers leuke foto’s op facebook plaatsten van de Europass-uitreikingen op hun school.

Verder was er de workshop ‘Denk mee met Europass‘, waarbij gebruikers van Europass verschillende tools evalueerden, zoals het Europass-e-Portfolio, Europass-Mobiliteit en de communicatie vanuit Europass-Vlaanderen.

Winnaar Europass-Mobiliteit wedstrijd 2023

We hebben hele leuke foto’s van Europass-Mobiliteit uitreikingen zien voorbij komen op Facebook. Alvast bedankt om ons te taggen!

En de winnaar is… GO! Campus Russelberg uit Tessenderlo met deze geweldige foto! PROFICIAT. Zij mogen binnenkort een bezoek van Europass-Vlaanderen verwachten mét de overhandiging van de prijs.

We weten dat er veel scholen na de deadline van 12 mei nog Europass-Mobiliteit uitreikingen organiseren. Neem zeker nog foto’s daarvan en die kunnen jullie dan indienen voor de Europass-Mobiliteit wedstijd van 2024.

En je mag die natuurlijk ook nog steeds delen via jullie eigen sociale media kanalen en ons taggen via ‘@EuropassVlaanderen’ en/of ‘#EuropassVlaanderen’ (zo vinden we jullie posts makkelijk terug).

Bevraging en evaluatie Europass

Op 20 maart vond de workshop ‘Denk mee met Europass’ plaats. We leerden van mekaars goede praktijken en evalueerden verschillende Europass tools zoals het Europass-e-Portfolio, Europass-Mobiliteit en de communicatie vanuit Europass-Vlaanderen.

Heel erg bedankt voor jullie interessante input en feedback. We gaan aan de slag hiermee en nemen zeker een aantal van jullie suggesties mee in de verdere werking van Europass.

Omdat we graag input van alle gebruikers van Europass-Mobiliteit verzamelen, zal er nog een ruimere schriftelijke bevraging volgen. Je hoort hier snel meer van!