Infosessies Erasmusaccredities en kleinschalige partnerschappen

Online infosessie Erasmus+ accreditaties

Momenteel hebben reeds 160 Vlaamse organisaties een Erasmusaccreditatie ontvangen (schoolonderwijs: 62, beroepsonderwijs en -opleiding: 89, volwasseneneducatie: 9).

Deze accreditatie laat hen toe om jaarlijks op een erg eenvoudige manier budget aan te vragen voor individuele leermobiliteit (KA1) om op die manier hun Erasmusplan te realiseren. De eerstvolgende gelegenheid om ook zo een Erasmusaccreditatie aan te vragen voor jouw organisatie is 19 oktober 2023.

 

Wil je meer weten over de Erasmusaccreditatie en hoe ze kan aangevraagd worden, volg dan zeker de online informatiesessie op woensdag 7 juni 2023 (van 14u00 tot 15u30).

Registreren kan je via dit formulier (ten laatste op 5 juni). Je ontvangt nadien de link voor het webinar. Past deze datum niet? De opname van het webinar wordt later ter beschikking gesteld via onze bibliotheek.

Meer info over de Erasmusaccreditatie vind je in deze folder.

Schrijf je in via dit online formulier.

Online infosessie kleinschalige partnerschappen

Kleinschalige partnerschappen zijn bedoeld om de deelname aan het programma Erasmus+ toegankelijker te maken voor nieuwe deelnemers aan het programma en organisaties met een kleinere organisatiecapaciteit.

Door middel van deze partnerschappen kunnen Vlaamse organisaties samenwerken met instellingen en organisaties in Europa. Door samen te werken binnen een kleinschalig partnerschap kun je met andere Europese (onderwijs)organisaties je huidige activiteiten en organisatiecapaciteit versterken en verder ontwikkelen, tot innovatieve oplossingen komen en/of goede (praktijk)voorbeelden uitwisselen.

In 2022 heeft Epos 24 kleinschalige partnerschappen in schoolonderwijs, beroepsonderwijs en -opleiding en volwasseneneducatie gefinancierd.

De eerstvolgende deadline om een kleinschalig partnerschap aan te vragen voor jouw organisatie is 4 oktober 2023.

Wil je meer weten over deze actie en hoe je een aanvraag kan doen, volg dan zeker de online informatiesessie op woensdag 7 juni 2023 van 10u00 tot 11u30.

Registreren kan je via dit formulier tot en met 5 juni. Je ontvangt nadien de link voor het webinar. Past deze datum niet? De opname van het webinar vind je later in de bibliotheek op de Epos website.

Schrijf je in via dit online formulier.