Online infosessie Erasmus+ accreditaties

Momenteel hebben reeds 107 Vlaamse organisaties een Erasmusaccreditatie ontvangen (schoolonderwijs: 32, beroepsonderwijs en -opleiding: 69, volwasseneneducatie: 6). Deze accreditatie laat hen toe om jaarlijks op een erg eenvoudige manier budget aan te vragen voor individuele leermobiliteit (KA1) om op die manier hun Erasmusplan te realiseren. De eerstvolgende gelegenheid om ook zo een Erasmusaccreditatie aan te vragen voor jouw organisatie is 19 oktober 2022.

Wil je meer weten over de Erasmusaccreditatie en hoe ze kan aangevraagd worden, volg dan zeker de online informatiesessie op dinsdag 10 mei 2022 (van 9u30 tot 11u30).

Registreren kan je via dit formulier (ten laatste op 8 mei). Je ontvangt nadien de link voor het webinar. Past deze datum niet? De opname van het webinar wordt later ter beschikking gesteld via onze bibliotheek.

Meer info over de Erasmusaccreditatie vind je in deze folder.

Schrijf je in via dit online formulier.

Online infosessie Erasmus+ kleinschalige partnerschappen

Kleinschalige partnerschappen zijn bedoeld om de deelname aan het programma Erasmus+ toegankelijker te maken voor nieuwe deelnemers aan het programma en organisaties met een kleinere organisatiecapaciteit.

Door middel van deze partnerschappen kunnen Vlaamse organisaties samenwerken met instellingen en organisaties in Europa. Door samen te werken binnen een kleinschalig partnerschap kun je met andere Europese (onderwijs)organisaties je huidige activiteiten en organisatiecapaciteit versterken en verder ontwikkelen, tot innovatieve oplossingen komen en/of goede (praktijk)voorbeelden uitwisselen.

In 2021 heeft Epos 20 kleinschalige partnerschappen in schoolonderwijs, beroepsonderwijs en -opleiding en volwasseneneducatie gefinancierd.

De eerstvolgende deadline om een kleinschalig partnerschap aan te vragen voor jouw organisatie is 4 oktober 2022.

Wil je meer weten over deze actie en hoe je een aanvraag kan doen, volg dan zeker de online informatiesessie op donderdag 12 mei 2022 van 9u30 tot 11u30.

Registreren kan je via dit formulier tot en met 11 mei 12 uur ’s middags. Je ontvangt nadien de link voor het webinar. Past deze datum niet? De opname van het webinar vind je later in de bibliotheek op de Epos website.

Schrijf je nu in.