Schrijf je in voor de KA2-zitdagen:

Beste,

Uw Erasmus+ project loopt in het komende jaar af, daarom wordt u uitgenodigd op de “zitdagen”. Hierbij voorziet uw dossierbeheerder een 1-op-1 Teamsmeeting van 20 minuten die bedoeld is ter ondersteuning van de eindrapportering. Ter voorbereiding van uw afspraak kan het nuttig zijn om uw vragen over de rapportering van uw project voor uzelf op te lijsten. Als u met meerdere personen voor dezelfde organisatie/hetzelfde project aanwezig wil zijn, volstaat het om 1 tijdsslot te reserveren. U kan als inschrijver achteraf de vergaderlink doormailen naar collega’s

Deelname is vrijblijvend, maar voor wie een afspraak wil is inschrijven verplicht. Mocht u geen van de voorziene data beschikbaar zijn, maakt u via mail een individuele afspraak met uw dossierbeheerder. Zijn alle tijdssloten bij uw dossierbeheerder volzet, kan u terecht bij één van de andere twee.

U ontvangt tijdig een uitnodiging voor de Teamsmeeting van uw dossierbeheerder. Om deel te kunnen nemen dient u enkel over een stabiele internetverbinding en een microfoon (en eventueel een camera) te beschikken.

De deadline voor inschrijving is maandag 6 maart om 12u ’s middags.

Hieronder vindt u het inschrijvingsformulier:

Inschrijvingsformulier Zitdagen KA2 – 2023