Neem deel aan het online ‘Making Skills Count Conference’

Neem op 8 en 9 juni deel aan de online ‘Making Skills Count Conference’, georganiseerd in het kader van het ‘Europees Jaar van de Vaardigheden’. Je leert er hoe en waarom vaardigheden “tellen” en ertoe doen voor individuen en organisaties.

 

 

 

De belangrijkste doelstellingen van het event zijn:

  • De discussie aangaan over de lacunes en de noodzakelijke veranderingen in het overheidsbeleid en in de bedrijfswereld in het ontwikkelen van vaardigheden. Op het event worden goede praktijken en ideeën uitgewisseld om hervormingen te faciliteren.
  • De waarde en zichtbaarheid van vaardigheden in het daglicht stellen. Ervaringen van overheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties presenteren en bespreken. Het evenement moet leiden tot inzichten over hoe onevenwichtigheden in vaardigheden kunnen worden aangepakt, ook door gebruik te maken van eu-initiatieven en -instrumenten.

 

Het event wil stakeholders belanghebbenden samenbrengen, waaronder opleidingsverstrekkers, begeleidings- en valideringsdeskundigen, bedrijven, sociale partners, kamers van koophandel, kwalificatiebureaus/-autoriteiten en overheidsinstanties die een cruciale rol spelen bij de concrete vorziening van vaardigheden.

Hier vind je het voorlopige programma.

Schrijf je in via deze link (hiervoor heb je je EU Login nodig).

 

Naar het online formulier
Stel je kandidaat