Nieuws uit eTwinning-land

Partner Finding Webinar voor kleuter- en lager onderwijs ‘Innovation & education’

Europa in je basisschool brengen? Dat kan! Met eTwinning! Met kleuters en leerlingen uit het basisonderwijs kan je op een laagdrempelige manier internationaliseren.

Heb je een projectidee meer nog geen Europese partner om mee samen te werken? Neem dan deel aan ons Parter Finding Webinar voor het kleuter- & lager onderwijs vindt plaats op 28 September van 16u30 tot 18u30.

voorbeelden van goede eTwinning-projecten om inspiratie op te doen over hoe een je een eTwinning-project voor jonge kinderen vorm en inhoud kan geven. Het 2de deel van de workshop zal besteed worden aan het uit Nederland, Luxemburg, Moldavië, Libanon en Jordanië.

Meer info krijg je op de website van eTwinning.

Stel je kandidaat.

Europese eTwinning Kwaliteitslabels

Deze week kregen maar liefst 16 Vlaamse leerkrachten een European Quality Label voor hun eTwinning-project! Eentje, onze eTwinning-ambassadeur Els Merveillie, mag zelfs 3 keer feest vieren! Proficiat, allemaal!

De projecten die een Europees Kwaliteitslabel krijgen, zijn de projecten met de hoogste ranking onder de projecten die het Nationaal Kwaliteitslabel kregen. Deze projecten zijn voorbeelden van een succesvolle Europese samenwerking en maatschappelijke relevantie. Wij zijn dus bijzonder fier dat we zoveel European Quality Labels mogen uitreiken aan deze 16 toppers!

Hier vind je het overzicht van de beste Vlaamse projecten.