OXOt lanceert de OXOtOpU-tentoonstelling en website

OXOt vzw lanceert de tentoonstelling OXOtOpu op 19 november 2022 in Antwerpen en stelt er ook de website regenerationart.eu voor. Deze website is het resultaat van het Erasmus-project Worldwide Inclusive Website (wwiw). OXOt vzw was de coördinerende organisatie van het wwiw-project dat ook drie partnerorganisaties uit Oostenrijk, Griekenland en Spanje omvatte en werd gefinancierd door de Europese Unie van maart 2021 tot november 2022.

Een van de hoofddoelen van het wwiw-project was het delen van goede praktijken rond het gebruik van kunst om het welzijn en de geestelijke gezondheid te verbeteren en de integratie van kwetsbare mensen in de samenleving te bevorderen.

Om deze reden wordt de tentoonstelling OXOtOpU opgenomen in de website regenerationart.eu als inspiratieactiviteit voor het Worldwide Inclusive Website (wwiw) Erasmus+ project.

De vernissage van de collectieve tentoonstelling OXOtOpU vindt plaats op Thomas More Campus Nationaal in Antwerpen op 19 november 2022 om 16:00. De tentoonstelling is te zien van september tot december 2022.