eTwinning contactseminaries en ITE-inspiratiedag

eTwinning geeft je opnieuw volop de kans om partners te zoeken voor je eTwinning-project, je te inspireren of begeleiden naar een geslaagd eindresultaat.

Drie contactseminaries staan op het programma, twee in het buitenland en één in Vlaanderen (Brugge). En op de ITE-inspiratiedag voor lerarenopleiders in Antwerpen leer je de mogelijkheden kennen van eTwinning op school.

  • Van 13 tot 15 oktober organiseert eTwinning-Vlaanderen in Brugge het Nordic-BeNeLux-seminarie voor het basisonderwijs. Je ontmoet collega’s uit de deelnemende landen (Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland, Ijsland, België, Nederland en Luxemburg). Lees meer en kandideer via de website van eTwinning.
  • Ben jij een kleuterleerkracht en wil je graag met jouw kleuters de wereld verkennen? Dan is dit multilateraal seminarie in Bratislava (10 tot 12 november 2022) echt iets voor jou. Het thema van dit evenement luidt als volgt ‘Getting the skills for virtual collaboration in kindergarten’. Lees meer en kandideer via de website van eTwinning.
  • Onze Spaanse eTwinning-collega’s organiseren in Madrid (27 tot en met 29 oktober) een driedaags seminarie rond het eTwinning-jaarthema, “Our Future: Beautiful, Sustainable, Together. Je leert er goede praktijkvoorbeelden kennen, maakt uitgebreid kennis met collega’s uit verschillende Europese landen en wordt sterk begeleid om samen met die collega’s een waardevol en mooi, duurzaam en inclusief eTwinning-project op te starten. Lees meer en kandideer via de website van eTwinning.
  • Lerarenopleiders uit Vlaanderen en Nederland ontmoeten elkaar in Antwerpen op woensdag 21 september 2022 tijdens de gratis ITE inspiratiedag (Initial Teacher Education) en jij kan erbij zijn! Tussen 10.00 en 15.00 uur bieden beide nationale ondersteuningsdiensten (NSO) een inkijk in de mogelijkheden die eTwinning biedt. lees meer en kandideer via de website van eTwinning.