Ben jij iemand die weet van aanpakken, graag anderen ondersteunt en die zelfstandig kan werken?
Ben je geboeid door internationalisering in Onderwijs en Vorming? Zit verantwoordelijkheid opnemen voor je job en accuraat handelen in je genen? Ben je nauwkeurig en werk je resultaatgericht?
Dan ben jij misschien de persoon waar we naar op zoek zijn!

Als dossierbeheerder word je aangeworven door het departement Onderwijs en Vorming en ter beschikking gesteld van Epos vzw.
Je komt terecht in het team Vlaamse en Europese Fondsen.

Solliciteren kan vanaf nu tot en met 22 februari 2022. 

De functie in het kort

 

Het Team Vlaamse en Europese fondsen is het team binnen Epos vzw dat het management van de projectlevenscyclus van de projecten binnen het Erasmus+ programma beheert.
De hoofdtaak (missie) van het team Vlaamse en Europese fondsen is de correcte toepassing van de Europese en Vlaamse regels en procedures rond projectfinanciering, zowel door het team als door onze begunstigden. We doen dit klantgericht en kwaliteitsvol en we werken daarvoor samen, zowel binnen het team, met andere Epos-teams en met de begunstigden. Het doel dat we daarbij voor ogen houden is steeds: kwaliteitsvolle projecten, zowel inhoudelijk als financieel als administratief.

  • Een groep dossierbeheerders waar jij deel van zal uitmaken, staat in voor het nauwgezet uitvoeren van de verschillende stappen binnen de projectlevenscyclus. Naast de administratieve en financiële opvolging van dossiers heeft de dossierbeheerder als first point of contact een centrale functie. Enerzijds als contactpersoon voor de begunstigden, anderzijds om de nodige signalen intern over te maken (trends, behoeften, risico’s,…).
  • Binnen de groep dossierbeheerders zijn er onderlinge specialisaties op basis van de verschillende acties van het Erasmus+ programma en de specifieke taken die tijdens een projectlevenscyclus worden uitgevoerd.
  • De specialisatie in deze functie ligt aanvankelijk binnen kernactie 2 (KA2) “Strategische Partnerschappen”. Daar binnen ligt de focus op de verwerking van eindverslagen.

 

Je takenpakket bestaat uit:

  • Verzamelen en administratief verwerken van dossiergegevens teneinde te kunnen beschikken over een volledig dossier met alle noodzakelijke dossierelementen.
  • Analyseren, toetsen en interpreteren van dossiergegevens teneinde een gefundeerd voorstel van beslissing te kunnen formuleren.
  • Voorstel van beslissing formuleren teneinde toe te laten tijdig een correcte uitspraak te doen over het dossier.
  • Tijdig de communicatie en contacten verzorgen teneinde te zorgen voor een optimaal geïnformeerde en tevreden klant en een goed afgewerkt dossier.
  • Uitvoeren van de voorziene stappen binnen het dossier en bewerken van gegevens teneinde via een tijdige en correcte behandeling een goede dienstverlening te verzekeren.
  • Informatie uitwisselen en diverse vragen beantwoorden teneinde klanten en andere betrokkenen correct te informeren.
  • Uitvoeren van allerhande operationeel ondersteunende taken teneinde bij te dragen tot een vlotte organisatie van een aantal evenementen van Epos vzw.

 

Wil je meer weten wie we zoeken, wat we bieden en hoe je kan solliciteren? Lees dan snel verder.