Vacature horizontaal beleidsmedewerker Europese synergieën en samenwerking Erasmus+

Deze vacature is niet meer open.

Ben jij een bevlogen leerkracht en geloof jij 100% in de meerwaarde van internationalisering in onderwijs, vorming en sport en kan je mensen hiervoor enthousiasmeren?
Ben jij een gedreven iemand die open staat om initiatief te nemen en zijn grenzen te verleggen?
Dan ben jij misschien wel de collega die we zoeken! 

Solliciteren kan tot ten laatste 25 juni 2023 ’s avonds (23u59) via deze link. 

Wij kijken er alvast naar uit om jou te verwelkomen in team Epos. 💛 💖

 

Deze functie is nieuw binnen Epos. De nadruk op Europese synergieën en samenwerking is gekoppeld aan de doelstellingen van het Erasmus+ programma in functie van een maximale, kwaliteitsvolle, Europese samenwerking en aan het meerjarige strategische beleid van Epos voor de periode 2021 – 2027.

Als beleidsmedewerker Europese synergieën en samenwerking ben je een inhoudelijke specialist die kan opstarten, operationaliseren, innoveren, ondersteunen en verbinden. Je bereidt diverse vakinhoudelijke activiteiten inherent aan de eigen specialisatie(s) voor en voert deze uit volgens de vooropgestelde kwaliteitsvereisten en procedures. Dit met als doel aan de verschillende belanghebbenden, intern en extern gespecialiseerde informatie, diensten en/of producten af te leveren.

De volgende opdrachten zullen tot jouw takenpakket behoren:

  1. Synergie met andere financieringsprogramma’s en met andere, gecentraliseerde acties binnen Erasmus+ uitbouwen en optimaliseren.
  2. Coördinatie van Epos transnationale activiteiten voor het Nationaal Agentschap (TCA-officer)
  3. Overkoepelende coördinatie van de expertenwerking, in nauwe samenwerking (per domein) met de Epos teams Samenwerking en Internationalisering (SINT) en Vlaamse en Europese Fondsen (VEF) voor opvolging van de flow.
  4. International Contact Point (ICP)

Wij bieden je een boeiende baan aan met ruime opleidings- en ontplooiingskansen. Je komt terecht in een dynamische organisatie die oog heeft voor innovatie en die een permanente verbetering van de dienstverlening nastreeft. Je krijgt kansen voor eigen inbreng, initiatief, verantwoordelijkheid en breed engagement.

 

Verdere informatie over deze functie, wat wij jou kunnen bieden en hoe je kan solliciteren, vind je hier.