Win het Europees Talenlabel 2022.

In 2022 reikt Epos opnieuw het Europees Talenlabel uit. Het thema van deze editie is: DigiTAAL TAALleren (het leren van talen verbeteren via ICT en digitale media)

Digitalisering is niet meer weg te denken uit het onderwijs. Het belang hiervan werd benadrukt door de COVID-19-crisis, die het voor scholen over de hele wereld noodzakelijk maakte om in veel grotere mate dan voorheen op digitale onderwijsmethoden te vertrouwen. In de nasleep van de pandemie zal blended learning waarschijnlijk veel meer in de onderwijspraktijk worden geïntegreerd.

Digitalisering brengt uitdagingen met zich mee maar biedt ook heel veel mogelijkheden. Het inzetten van digitale tools kan een meerwaarde vormen binnen het talenonderwijs. Technologie kan bijdragen tot het verruimen van het talenaanbod, het kan drempels vervagen en nieuwe kansen bieden. Heb jij in deze context een project of een initiatief opgezet? Aarzel dan niet en meld je aan voor het Europees Talenlabel 2022.

Je vindt alle info in de oproep 2022.

Wil je meedingen naar het Europees Talenlabel? Dien je aanvraag dan in via het online formulier. De deadline voor aanvragen is 16 oktober 2022.

Vragen? Contacteer Lotte Bovijn

Naar het online formulier
Stel je project voor