Veelgestelde vragen

Een organisatie kan een aanvraag indienen naar aanleiding van een Oproep. De oproep gebeurt doorgaans in het najaar met een deadline valt in het voorjaar. Of je organisatie in aanmerking komt en wat de mogelijkheden zijn kan je oa. in de programmagids vinden (te vinden onder downloads ).
Om op de hoogte te blijven van de deadlines en oproepen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je kan ook contact opnemen met één van onze consulenten consulenten. Epos organiseert ook inspiratiesessies, infodagen, schrijfsessies, etc. om aanvragers te ondersteunen.

Die verschillen per subsidiemogelijkheid. In de Programme guide (programmagids) Erasmus+ vind je aan welke voorwaarden je aanvraag moet voldoen. Deze voorwaarden worden elk jaar vernieuwd en/of aangevuld. Controleer daarom altijd goed dat je de laatste versie hebt van de Programme guide. Deze vind je in onder downloads. In de Guide for Experts vind je de criteria waarmee aanvragen worden beoordeeld.

Nee. Als je als student op Erasmus wil neem je best contact op met je instelling (hogeschool of universiteit).

Ja dit kan. Je bent wel verplicht om vóór het afstuderen te registreren. Meer info vind je op reconfirm.eu

Epos biedt via programma's, mede-gefinancierd door de Vlaamse Overheid, mogelijkheden aan studenten om ervaring op te doen over de taalgrens. Zie hiervoor Erasmus Belgica en intercommunautaire uitwisseling


Nog vragen? Contacteer ons gerust via onze contactpagina.