Overzicht lopende oproepen bij Epos

Wist je dat er op de website van Epos twee heel handige pagina’s staan waarop je alle openstaande oproepen duidelijk op een rijtje ziet? Je krijgt hieronder de link mee naar de ETNA-activiteiten en het overzicht naar de overige oproepen.

Epos transnationale activiteiten (ETNA)

 

Wil je nog kandideren voor een Erasmus+ contactseminarie in het binnen- of buitenland? Of plan je nog een verkennend bezoek om een mogelijke partner voor je volgend Erasmus+ project te ontmoeten? Ga dan naar de pagina van de lopende oproepen van de Epos transnationale activiteiten (ETNA)

Opgelet! Sommige deadlines zijn heel binnenkort.

 

Andere lopende oproepen

Maar misschien wil je wel graag een getuigenis geven van je onvergetelijke Erasmuservaring, recent of lang geleden. Epos ontvangt deze graag om de 35ste verjaardag van Erasmus+ en de 15e verjaardag van Epos extra in de kijker te zetten.

Ook het Europese Dag van de Talen-platform popelt om je getuigenis te horen over hoe je meertaligheid als troef ervaart. Je kan ook nog een promotiepakket aanvragen als je een activiteit organiseert op de Europese Dag van de talen op 26 september 2022.

Verder kan jij en je organisatie meedingen voor het Europees Talenlabel 2022, met een project dat het belang van digitalisering illustreert bij het aanleren van vreemde talen.

En ten slotte, je kan nog tot 19 oktober 2022 een Erasmusaccreditatie (KA120) aanvragen. Een Erasmusaccreditatie maakt het je de volgende jaren veel gemakkelijker om in individuele leermobiliteiten aan te vragen voor je organisatie.

Al deze lopende oproepen vind je op onze website onder ‘actueel’ en verder onder ‘Lopende oproepen‘.