11
nov
Contactseminarie

Contactseminarie: ‘Project incubator – The future of VET’

Oval 1Created with Sketch.Helsinki (FI)
Rectangle 505Created with Sketch. Maandag 11 november 2019 van 9h00 tot woensdag 13 november 2019 13h00

Stel je kandidaat uiterlijk op 8 september 2019

Het Nationaal Agentschap voor Erasmus+ (NA) uit Finland organiseert een contactseminarie rond de toekomst van beroepsonderwijs en -opleiding. Men wil focussen op 4 thema’s: individuele trajecten, leeromgevingen, de nieuwe rol van trainers en leerkrachten, digitalisering.

Het seminarie vindt plaats in Helsinki van maandag 11 november (9u00) tot woensdag 13 november 2019 (13u00). De voertaal is Engels.

Epos vaardigt 3 Vlaamse organisaties af (1 deelnemer per organisatie).

Wie kan deelnemen?

De deelnemers aan dit seminarie zijn medewerkers van organisaties voor beroepsonderwijs en -opleiding (zowel initieel beroepsonderwijs als voortgezette beroepsopleiding): scholen, federaties, opleidingsverstrekkers, sectororganisaties…

Doelstellingen van het contactseminarie

Een contactseminarie is erop gericht om organisaties samen te brengen die geïnteresseerd zijn in het opzetten van een Erasmus+ project rond het thema van het seminarie en die daarvoor op zoek zijn naar geschikte partners.

Het programma

Het gedetailleerde programma vind je in bijlage.

Hoe aanvragen?

Geïnteresseerde Vlaamse organisaties/instellingen kunnen kandideren voor deelname via het online formulier onderaan op deze pagina. Je verstuurt het ons uiterlijk op 8 september 2019. Ten laatste op 13 september 2019 word je geïnformeerd over de selectie.

Selectiecriteria

  • Je motivatie als organisatie om hieraan te participeren
  • De aansluiting van je organisatie bij de doelgroep (zie hoger) en het thema van het seminarie; indien je ervaring hebt met Erasmus+ gelieve dit te specifiëren aub.
  • De keuze van je afgevaardigde: hij/zij moet voldoende Engels kennen om interactief te kunnen deelnemen

Kostprijs?

Indien je aanvraag wordt goedgekeurd, dan ontvang je van Epos een forfaitair bedrag van €815. Dit is samengesteld uit een forfaitair bedrag voor transport van €275 en een forfaitair bedrag voor verblijf van €540 (4 x €135 / dag - vertrek op 10 november, terugkeer op 13 november). Je bent zelf verantwoordelijk voor het boeken van het transport en de hotelovernachtingen.

De kosten voor het seminarieprogramma (inclusief de geplande maaltijden) worden gedragen door het Finse NA.

Mocht je meer info willen: neem dan contact op met Marc De Vlieger (marc.devlieger@epos-vlaanderen.be).

Bijlagen

naar het online formulier

klik hier