4
nov
Contactseminarie

Contactseminarie: klimaatsverandering in schoolonderwijs

Oval 1Created with Sketch.Larnaca (Cyprus)
Rectangle 505Created with Sketch. Woensdag 4 november 2020 van 9h00 tot vrijdag 6 november 2020 16h00

Stel je uiterlijk op 13 september 2020 kandidaat

Het Nationale Agentschap van Cyprus organiseert van 4 tot 6 november 2020 een contactseminarie.

Doelstellingen en thema

Het doel is om leerkrachten samen te brengen die op zoek zijn naar partnerscholen om met hen samen te werken rond klimaatverandering.

Wie kan deelnemen?

Het seminarie is gericht op leerkrachten en schooldirecties die een KA229 project willen ontwikkelen rond het thema klimaatverandering.

Epos kan drie deelnemers naar het contactseminarie sturen die geïnteresseerd zijn in de ontwikkeling van schoolpartnerschappen (Erasmus+ KA229). Epos geeft de voorkeur aan scholen die nog geen ervaring hebben. Er kan slechts één deelnemer per school geselecteerd worden.

Programma en locatie

Het programma van het contactseminarie is nog niet beschikbaar. De werktaal van het contactseminarie is het Engels . Dit contactseminarie vindt plaats in Larnaca (Cyprus).

Hoe aanvragen?

Geïnteresseerde Vlaamse scholen kunnen kandideren voor deelname via het daartoe bestemde online formulier. Stuur je formulier uiterlijk op 13 september 2020 in. Kandideren betekent dat je ermee akkoord gaat dat je het volledige contactseminarie volgt.

Selectiecriteria

  • De motivatie van de school om hieraan te participeren;
  • De aansluiting van de school bij de doelgroep en het thema van het seminarie;
  • De keuze van de afgevaardigde: omschrijf duidelijk de functie van deelnemer en de rol die hij gaat opnemen bij het uitwerken van een nieuwe samenwerking met buitenlandse partnerscholen

Kostprijs

Indien je aanvraag wordt goedgekeurd, dan betaalt Epos een forfait van €360 voor de reiskosten en een forfait van €480 voor de verblijfkosten (accommodatie). Het Cypriotische Nationaal Agentschap betaalt de kosten voor alle maaltijden en culturele activiteiten.

Ga naar het aanvraagformulier.

Klik hier!