di 5 december 2017

Aanvraagformulieren Erasmus+

De Erasmus+ aanvraagformulieren

• De aanvraagformulieren KA101 en KA104 zijn beschikbaar in PDF-formaat. Je kan ze vinden onder downloads op onze website.

• De aanvraagformulieren KA102, KA103, KA107 en KA116 verschijnen op 22 december 2017. Zij kunnen ofwel in PDF- ofwel in WEB-formaat zijn. Je zal ze die dag op onze website kunnen vinden.

• Voor KA2 aanvraagformulieren is het nog wachten tot begin 2018. Zij zullen in WEB-formaat gepubliceerd worden (online aanvragen). Deze formulieren zullen ook op onze website te vinden zijn. Hou zeker onze website en nieuwsbrief in de gaten hiervoor.

Schrijfsessies

De deadlines voor Erasmus+ projectaanvragen komen dichterbij. Voor individuele leermobiliteit (KA1) is dat 1 februari 2018. Epos organiseert daarom 3 schrijfsessies voor projectaanvragers. Tijdens deze sessies overlopen we de aanvraagformulieren en verduidelijken we hoe je een aanvraag indient.

Schrijfsessies voor strategische partnerschappen:

Nog vragen?

  • Bekijk de presentaties van de infodagen voor individuele leermobiliteit (KA1) en voor strategische partnerschappen (KA2). Voor KA2 kan je nog op 10 januari terecht op onze infodag in Brussel. Inschrijven kan nog tot 21 december.

  • Neem gerust contact op met onze Consulenten Samenwerking en Internationalisering. Gebruik daarvoor het Projectopzetformulier. Dat formulier is ontwikkeld om je te helpen je projectideeën te structureren, zodat Epos je hierop feedback kan geven per mail, telefonisch of tijdens een counselinggesprek. Je hebt nog tot 15 december de tijd om dat op te sturen.