ma 23 september 2019

Drie contactseminaries voor de volwasseneneducatie!

Drie Erasmus+ Nationale Agentschappen organiseren in het najaar een contactseminarie voor de Volwasseneneducatie. Tijdens zo’n contactseminarie ontmoet je collega’s uit Europa die net als jij lesgeven in de formele of non-formele volwasseneneducatie. Samen met hen ga je op zoek naar een gemeenschappelijk thema voor een Erasmus+ project. Je krijgt er ook de tijd om het project al concreet uit te werken. En wat schuilt er achter de ronkende namen, zoals een ‘strategisch Partnerschap (KA2)’ of een ‘project individuele leermobilitiet’? Hoe vraag is zo’n project aan?’ Dat verneem je allemaal op het contactseminarie.

De contactseminaries focussen elk op een bepaald thema. Je kan dus je keuze maken op basis van dat thema.

Wil je meer weten over de seminaries? Klik op de titel van het seminarie. Je vindt er ook het online formulier om je kandidaat te stellen.

Epos organiseert een contactseminarie deze herfst in samenwerking met de Landcommanderij Alden Biesen: 'Actief-burgerschap in de Volwasseneneducatie, Europakasteel Alden Biesen, Bilzen van 27 tot 30 november. Deadline om je kandidaat te stellen: 20 oktober 2019.