di 16 januari 2018

Individuele leermobiliteit (KA1): deadline 1 februari

UPDATE: Omwille van problemen bij het indienen is de deadline voor KA103 en KA107 met 24 uur uitgesteld. De nieuwe deadline voor KA103, KA107 en KA108 is 2 februari om 12u.


Graag brengen we je in herinnering dat donderdag 1 februari om 12:00 uur (Brusselse tijd) de deadline verstrijkt voor de indiening van een aanvraag voor individuele leermobiliteit onder het Erasmus+ programma (oproep 2018). Wacht niet tot het laatste ogenblik!

Nog vragen?

Als je nog vragen hebt, kan je contact opnemen met één van onze consulenten:

  • Basis- en secundaire scholen (O-Vl & W-Vl)& arbeidsmarktactoren: Marc De Vlieger - marc.devlieger@epos-vlaanderen.be - 02 553 99 22

  • Basis- en secundaire scholen (Antw, Bru, Limburg & Vl-Bra): Eline Paredis - eline.paredis@epos-vlaanderen.be - 02 553 54 11

  • Volwasseneneducatie en publieke sector: Renilde Reynders - renilde.reynders@epos-vlaanderen.be - 02 553 97 46

  • Hoger onderwijs: Jos Verheyden - jos.verheyden@epos-vlaanderen.be - 02 553 99 23

Onze consulenten doen hun best je vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Begin wel op tijd aan je aanvraag zodanig dat ze jou nog kunnen helpen indien nodig.

Dien maar één keer in!

Het is niet toegestaan dat een aanvrager of een consortium eenzelfde aanvraag meer dan één keer indient.

Eenzelfde aanvraagformulier mag je bewerken en her-indienen. Er wordt enkel rekening gehouden met de laatste tijdige ingediende aanvraag. Je mag dit echter niet doen via telkens nieuwe aanvraagformulieren.

Mis je de deadline door technische problemen?

Heb je vlak voor de deadline van 1 februari 2018 (12:00 uur ’s middags) technische problemen om het aanvraagformulier voor Erasmus+ in te dienen en mis je hierdoor de deadline? Dan kunnen we in sommige gevallen toch je subsidieaanvraag in behandeling nemen. Hiervoor moet je aan al deze voorwaarden voldoen:

  • Dat datum en het tijdstip van je laatste poging om het formulier online in te dienen zijn vóór de deadline. Dit tijdstip staat op je formulier in het onderdeel “Submission Summary”.

  • Binnen de twee uur na de deadline (dus vóór 14:00 uur) heb je per e-mail het volledige aanvraagformulier gestuurd naar jan.ceulemans@epos-vlaanderen.be met de melding “technisch probleem bij indiening”. Let op: verander niets meer aan het formulier na je laatste poging om het online in te dienen.