ma 12 augustus 2019

Schrijf je nu in voor één van de lopende contactseminaries!

Seminarie: 'Social justice in lifelong guidance for adults'

Het Fins nationaal agentschap (NA) voor het Erasmus+ programma, organiseert van dinsdagavond 26 tot vrijdagmiddag 29 november 2019 een seminarie over ’guidance and counselling’ / leertrajectbegeleiding bij volwassenen uit minderheidsgroepen.

Voor meer info over dit seminarie klik je hier .

Contactseminarie 'Key competences for adults in cultural institutions'

Het nationaal agentschap (NA) in Polen voor het Erasmus+ programma, organiseert van dinsdagavond (17u30) 8 oktober tot vrijdagochtend (11u) 11 oktober 2019 een contactseminarie rond de manieren waarop van volwassenen hun sleutelcompetenties in culturele organisaties kunnen verbeteren.

Voor meer informatie over dit seminarie klik je hier.

Contactseminarie: de ontwikkeling van strategische internationalisering en partnerschappen in beroepsonderwijs en -opleiding

Het Nationaal Agentschap voor Erasmus+ (NA) uit Luxemburg organiseert een contactseminarie rond de ontwikkeling van strategische internationalisering en partnerschappen in beroepsonderwijs en -opleiding. Het seminarie vindt plaats in Luxemburg van woensdag 27 november (19 uur) tot vrijdag 29 november 2019 (14 uur).

Meer info over dit contactseminarie vind je hier.

Contactseminarie ‘Project incubator – The future of VET’

Het Nationaal Agentschap voor Erasmus+ (NA) uit Finland organiseert een contactseminarie rond de toekomst van beroepsonderwijs en -opleiding. Men wil focussen op 4 thema’s: individuele trajecten, leeromgevingen, de nieuwe rol van trainers en leerkrachten, digitalisering. Het seminarie vindt plaats in Helsinki van maandag 11 november (9u00) tot woensdag 13 november 2019 (13u00). De voertaal is Engels. Epos vaardigt 3 Vlaamse organisaties af (1 deelnemer per organisatie).

Meer informatie over dit contactseminarie vind je hier.