21
jan
Infosessie - Training/Workshop

Uitnodiging: Training IMPACT+ tool

Oval 1Created with Sketch.VAC Gent
Rectangle 505Created with Sketch. Dinsdag 21 januari 2020 van 9h30 tot 15h30

Uitnodiging: Training IMPACT+ Tool

Overweegt je organisatie om een ERASMUS+/KA2-project in te dienen op 24 maart 2020? Dan is dit een interessante uitnodiging voor je! In een KA2-aanvraag moet je de verwachte impact van je project beschrijven. Maar we merken vaak dat het moeilijk is voor aanvragers om de verwachte en bereikte impact met kwalitatieve en kwantitatieve indicatoren te beschrijven. Om je te helpen nagaan hoe je hiermee kan omgaan, ontwikkelden enkele Nationale Agentschappen (olv het Britse NA) de Impact+ Tool. Na enkele succesvolle trainingen in Vlaanderen, wil Epos deze tool verder promoten omdat het een erg nuttig hulpmiddel bleek voor de overgrote meerderheid van diegenen die we er al mee lieten kennismaken.

Daarom nodigen we je uit om deel te nemen aan deze training/opleiding waarin we de Impact+ Tool in een ‘hands on’ formule voorstellen. Het is de bedoeling dat je nadien deze tool actief gebruikt met je (potentiële) projectpartners bij het uitschrijven van je projectvoorstel. De Impact+ Tool is echter eveneens nuttig bij het uitvoeren en afsluiten van een Erasmus+/KA2-project.

Schrijf je in via bijgevoegd inschrijvingsformulier uiterlijk op 19 januari.

Er kunnen max 24 mensen deelnemen aan deze training op 21 januari 2019 in het Vlaams Administratief Centrum in Gent (vlakbij het station St Pieters).

Vanaf 9u30 ben je er welkom; we starten om 10u en ronden ten laatste af om 15u30. ’s Middags biedt Epos je een lunch aan.

Omdat het aantal plaatsen beperkt is, houden we rekening met een verdeling tussen de domeinen. We bevestigen je deelname uiterlijk op 20 januari.

Opgelet: deze uitnodiging is NIET voor kandidaat-aanvragers van KA229 of “school-to-school” projecten.

We hopen je er te kunnen verwelkomen!

09:30
Onthaal
10:00
Start
15:30
Einde

Locatie

VAC Gent

Koningin Fabiolalaan

9000 GENT

Het VAC Gent ligt vlak naast station Gent Sint-Pieters.

Schrijf je hier in