18
sep
Externe evenementen

Wetenschappelijke conferentie “Research in Education and Training: International Aspects of Education and Training”.

Oval 1Created with Sketch.Ljubljana (Slovenië)
Rectangle 505Created with Sketch. Woensdag 18 september 2019 van 9h00 tot donderdag 19 september 2019 16h30

Het Centrum van de Republiek Slovenië voor mobiliteit en Europese educatieve en trainingsprogramma's (CMEPIUS), dat onder andere fungeert als het Sloveense Erasmus+ Nationaal Agentschap, het Educational Research Institute (ERI), de Sloveense Educational Research Association (SLODRE) organiseren de 4e wetenschappelijke conferentie "Onderzoek in onderwijs en opleiding: internationale aspecten van onderwijs en opleiding ". De conferentie sluit echter geen presentaties over andere onderwerpen uit. De conferentie vindt plaats op woensdag 18 september en op donderdag 19 september in het Research Centre van de Sloveense Academie van Wetenschappen en Kunsten in Ljubljana (ZRC SAZU, Novi trg 2, Ljubljana).

Het belangrijkste doel van de wetenschappelijke conferentie is de verspreiding van onderzoeksresultaten en de uitwisseling van ervaringen, de identificatie van kernvraagstukken, uitdagingen en obstakels in het onderwijs, alsmede de bevordering en ontwikkeling van onderzoek in het algemeen. De conferentie van dit jaar is onder meer gericht op het benadrukken van de rol en het belang van internationale samenwerking bij het ondersteunen van onderwijs en opleiding. Niettemin staat de conferentie open voor alle andere benaderingen, oriëntaties en onderwerpen.

Het inschrijvingstarief is:

  • 40 EUR als u van plan bent de conferentie slechts één dag bij te wonen.
  • 70 EUR als u van plan bent om de conferentie gedurende twee dagen bij te wonen.

Het conferentietarief is inclusief lunch, koffie en snacks tijdens de pauzes, het samenvattingsboek en een monografie met de kranten van de conferentie van vorig jaar.

Reis-, verblijf-, verblijf- en congrestarief voor de eerste 20 actieve niet-Sloveense deelnemers, die hun voorstellen zullen indienen en waarvan de voorstellen worden aanvaard voor presentatie, zullen worden terugbetaald na overlegging van alle facturen. De selectie zal gebaseerd zijn op het zorgen voor een evenwichtige weergave in alle onderwijssectoren.

De kosten worden dus integraal gedekt door de organisatoren. Epos komt niet tussen in de kosten.

Je vindt meer informatie en inschrijvingsmodule op de website van de conferentie.