vr 5 maart 2021

Volg de eTwinning webinars en seminars

on line seminarie 'Teaching with Media'

Op 22 en 23 maart 2021 organiseer eTwinning Tunesië een online seminar waar verschillende sprekers en workshopleiders je meenemen in de wereld van ‘Teaching with Media’. Dat is een breed begrip waarin je ongetwijfeld spek naar je bek vindt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop rond coding, medialiteracy (hét jaarthema bij eTwinning!), of time and effort management?

Stel je hier alvast kandidaat. Wens je meer info over het programma? Neem dan alvast een kijkje op onze de eTwinning website.

gratis webinars 'snel kennismaken met eTwinning'

Heb je het erg druk, maar wil je toch snel kennismaken met eTwinning? Dat kan! We organiseren opnieuw een gratis webinar, tevens de voorlopig laatste van de reeks, van slechts een half uur waarin we jullie inspiratie bieden om met internationalisering van start te gaan. Het webinar vindt plaats op woensdag 24/03 van 14u00 – 14u30.

Meer info vind je op de eTwinning website en sociale media. Sharing is caring!

Partner Finding Webinar

Je bent leerkracht en geeft les aan leerlingen tussen de 11-18 jaar? Je zou graag aan de slag gaan met het onderwerp “Mediawijsheid en desinformatie”? Ontdek hoe je met onze hulp een schoolpartner vindt én een internationaal project opstart. We organiseren samen met Nederland, Luxemburg, Jordanië en Libanon een Partner Finding Webinar op 15 en 18 maart 2021, telkens van 16u00 – 17u00.

Stel je hier alvast kandidaat en surf naar de eTwinning website voor meer informatie.

webinar ‘eTwinning een stapje verder’

Je hebt de ultieme eTwinning-partner weten te strikken en jouw TwinSpace ziet er kristalhelder uit. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw leerlingen zich betrokken voelen bij het project? Op woensdag 31 maart 2021 van 14u00 – 14u30 organiseren we het webinar ‘eTwinning een stapje verder’ waarin we je, in slechts 30 minuten, een aantal ideeën en technieken geven die kunnen leiden naar zinvolle internationale samenwerking.

Registreren op voorhand hoeft niet. De link naar het webinar vind je op deeTwinning website.